Arc poétika

 2008.12.10. 03:56

Az egész életem egy kibaszott nagy elmenetel. Mindenki elmegy. Elrohan, elfut, én meg itt maradok megdögleni. Ha eddig üres voltam, akkor most már vákuum van bennem. Egyszerűen értelmetlenül gondolok a holnapra. Mert a holnap, minden álca ellenére is, csak rosszabb lehet a mánál. Egyszerűen elvesznek dolgok. Elvesznek dolgokat tőlem. Már megint és még mindig. Örökké. Sohaseholnemvoltbiztonság.

Címkék: biztonság hiány megy ars poetica fut elmenetel sohaseholnemvoltbiztonság

A bejegyzés trackback címe:

https://kezicsokolom.blog.hu/api/trackback/id/tr38814216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2008.12.15. 23:46:42

remélem egyszer lesz az is, és nem megy el. vagy ez csak illúzió?

LeGars · http://melegleles.blog.hu 2008.12.16. 11:15:56

Najónajó! Elmennek dolgok. De jönnek mások. Meg visszajönnek, újra elmennek. És azután ami jön, lehet jobb, mint ami elment. Meg ami elment, lehet, hogy jobban tette, mert ha nem ment volna el, rosszabbra fordult volna. A mérleg össze-vissza billen, átlaga az egyensúly talán. Különben meg már a nosztalgia sem a régi.

készcsók 2008.12.18. 00:41:30

Talán a biztonság az amit az ember a legnehezebben ér el, mert igazából az csak egy eszménykép. De ettől függetlenül szar érzés rádöbbenni, hogy amit biztonságnak véltél az csak egy ideiglenes állapot, egy status quo, végeredményben egy illúzió.

LeGars · http://melegleles.blog.hu 2008.12.20. 15:13:26

Jaja, meg kellő közhellyel a biztonság bennünk van. Ha bennünk sincs, sehol sincs. Csak a belső biztonság elérése meg bezárkózással fenyeget, mert az a legbiztonságosabb. Meg blabla. Folytatható akármeddig. Még mindig az élj a mának tűnik a legélhetőbbnek. Amid ma megvan, ma értékeld és ne rakd a mélyhűtőbe.
süti beállítások módosítása